ببینید | خطرات استفاده از مایکروفر

بعضی از مواد غذایی ممکن است بعد از خروج از مایکروفر منفجر شوند و علتش این است که مایکروفر مایعات موجود در وسط غذا (مثلا تخم مرغ) را بخار می کند اما این بخار امکان خروج پیدا نمی کند و به همین دلیل فشار بیش از حد ایجاد می شود که می تواند باعث ترکیدن غذا و آسیب به افراد شود.
کد خبر: ۱۴۰۶۷۶۷
تعداد بازدید : 57
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها