ببینید | خطرات استفاده از مایکروفر

بعضی از مواد غذایی ممکن است بعد از خروج از مایکروفر منفجر شوند و علتش این است که مایکروفر مایعات موجود در وسط غذا (مثلا تخم مرغ) را بخار می کند اما این بخار امکان خروج پیدا نمی کند و به همین دلیل فشار بیش از حد ایجاد می شود که می تواند باعث ترکیدن غذا و آسیب به افراد شود.
کد خبر: ۱۴۰۶۷۶۷
تعداد بازدید : 55
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰
تهدید مذاکرات از درون آمریکا

جام‌جم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهم‌ترین چالش‌های پیش‌رو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد

تهدید مذاکرات از درون آمریکا

نیازمندی ها